Η Εταιρία

Αγορές - Πωλήσεις - Ενοικιάσεις - Μονοκατοικίες - Βίλλες - Οικόπεδα - Αγροτεμάχια - Μεζονέτες

Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ ΓΝΟΜΩΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ.!ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΩΝ.

ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΛΕΣΤΕ 6989756355 ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ.


Χαλκιδική

Η Χαλκιδική είναι χερσόνησος που βρίσκεται στα νότιοανατολικά της πόλης της Θεσσαλονίκης. Αποτελείται από τρείς μικρότερες χερσονήσους (την Κασσάνδρα, την Σιθωνία και τον Άθω) οι οποίες δίνουν την εντύπωση ότι σχηματίζουν μία τρίαινα που διεισδύει στα γαλανά νερά του Αιγαίου. Ηλιόλουστες, χρυσές - καλυμμένες με άμμο - παραλίες, ειδυλλιακοί κόλποι, παραδοσιακά χωριουδάκια αλλά και σύγχρονα τουριστικά θέρετρα, διάσπαρτα νησάκια, προστατευμένοι κολπίσκοι, πευκόφυτοι λόφοι που βυθίζονται στα νερά της θάλασσας συνθέτουν την εικόνα της σύγχρονης Χαλκιδικής.


Πρωτεύουσα της Χαλκιδικής είναι ο Πολύγυρος που βρίσκεται στο γεωγραφικό κέντρο της, μόλις 69 χιλιόμετρα απο την Θεσσαλονίκη. Η μετακίνηση γίνεται κυρίως οδικώς και το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το "Αεροδρόμιο Μακεδονίας", έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης.


Ιστορία

Η Χαλκιδική, σύμφωνα με ευρήματα από την προϊστορική εποχή στην περιοχή των Πετραλώνων, κατοικήθηκε περίπου πριν από 700.000 χρόνια. Εκεί δεσπόζει το σπήλαιο των Πετραλώνων, το οποίο αποτελεί την κοιτίδα των μεγαλύτερων ανθρωπολογικών ευρημάτων. Η ανακάλυψη του κρανίου του Νεάντερνταλ, το οποίο χρονολογείται στα 500.000 έτη, τράβηξε το παγκόσμιο ενδιαφέρον και έκανε το σπήλαιο των Πετραλώνων τόπο διαρκών επιστημονικών ερευνών.


Οικισμοί από την Νεολιθική εποχή και την εποχή του Χαλκού, βρίσκονται στην δυτική και κεντρική Χαλκιδική, ενώ πολλές πόλεις άνθησαν, ανά τους αιώνες και μία από τις πιο σημαντικές πόλεις αυτές, ήταν και η πόλη Όλυνθος (αρχαιολογικά ευρήματα στην Όλυνθο, την Ποτίδαια, τα Στάγιρα και την Τορώνη). Το 384 π.χ. γεννήθηκε στα Στάγιρα ο μεγάλος φιλόσοφος Αριστοτέλης ο οποίος υπήρξε δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Χαλκιδική πήρε το όνομα της από την πόλη Χάλκις που βρίσκεται στην Εύβοια και η οποία αποίκησε την περιοχή κατά τον 8° και 7° αιώνα π.χ. Η Κασσάνδρα πήρε το όνομα της από τον βασιλιά της Μακεδονίας Κάσσανδρο, η Σιθωνία από τον Σίθων (γιό του θεού Ποσειδώνα) και ο Άθως από τον μυθικό γίγαντα Άθω. Τον 9° αιώνα ιδρύθηκε η πρώτη μοναστική κοινότητα στον Άθω. Σήμερα, η μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους, λειτουργεί σαν κιβωτός γιά τον Χριστιανισμό, με Βυζαντινά Μοναστήρια & θησαυρούς, σπηλιές, μοναχούς και προσκυνητές, ένα "βουνό - εκκλησία" για την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία.Πηγή: "www.halkidiki.com"
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥΑναζήτηση


Προτεινόμενα